حلوا ارده

حلوا ارده

حلوا ارده یکی از دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان صبحانه یا شیرینی در کنار چای مورد استفاده قرار می گیرد. این دسر خوشمزه به دلیل وجود موادی مثل کنجد ، شیره خرما ( یا شکر و عسل ) و … بسیار مقوی است.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر حلوا ارده تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری حلوا ارده تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه دسر حلوا ارده با سایت دفینه همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر


مواد لازم حلوا ارده

  • کنجد ۱ فنجان
  • پودر گردو به اندازه کافی
  • پودر نارگیل به اندازه کافی
  • شیره خرما ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر و خلال پسته به میزان لازم
  • کنجد بو داده ۲ قاشق سوپخوری

دستور تهیه


طرز تهیه حلوا ارده

برای تهیه حلوا ارده خانگی ابتدا یک فنجان کنجد خام را در آسیاب می ریزیم تا پودر و کاملا یکدست شود سپس کنجد پودر شده را در کاسه ای مناسب می ریزیم و شیره خرما را به آن می افزاییم و خوب با هم مخلوط می کنیم

و اگر سفت شد به آن مقداری شیر اضافه می کنیم تا رقیق تر شود  و کمی از آن را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن کمی پودر نارگیل،پودر پسته،پودر گردو،کنجد بوداده و خلال پسته می پاشیم و مجددا لایه بعدی مخلوط شیره خرما و کنجد می ریزیم و لایه بعد مجددا پودر نارگیل و …..می ریزیم و لایه آخر خلال پسته می ریزیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را خوب بگیرد. البته می توانید برای اینکه حلوا ارده با رنگ روشن و سفید تر داشته باشید می توانید به جای استفاده از شیره خرما از عسل نیز استفاده کنید و یا می توانید شیره انگور را نیز جایگزین کنید. در آخر ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و حلوا ارده را با چاقو برش می دهیم و مصرف می کنید.نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست